Fiske intresserar

Vad roligt det är med fiske, vad många som verkar gilla det!
Detta blir mitt 33:e inlägg sen jag började skriva bloggen, det är enormt roligt att skriva som jag påpekat förut och människor ”verkar” läsa. Jag uppskattar verkligen de kommentarer och antal träffar jag haft, under vecka 13 hade jag 790 – sidvisningar, 360 – unika besökare och 472 – besök. Vad det är för skilllnad på unika och besökare har jag ingen aning om men det spelar ingen roll. På Sportfiskeforum har jag haft 43 st inlägg och 2339 läsare just nu, därifrån har jag ingen direkt statistik och det spelar heller ingen roll.

Jag får många frågor från olika människor i laget, jobbet eller andra kompisar som undrar hur jag orkar, det är inga problem känner jag. Alla verkar genuint intresserade, de vill veta hur det gått för mig och vad eller var jag ska fiska nästa gång? Det ”jobbiga” är när någon vill ha fiskeråd, jag är ju inget ”proffs”, endast en glad amatör som tar mig tid att göra det jag älskar. Känner mig ofta som Pippi när hon går in godisaffären med Tommy och Annika, skillnaden är att jag besöker Blixt så ofta jag kan! Jag lär mig hela tiden som att abborre går djupt på vintern, vilken wire jag ska ha till ismetet, hur jag ställer bromsen på ”amban” så att linan inte åker ut av betesfisken, små svarta ”myshkor” till krångliga sikar på våren, hur ska jag praktiskt sortera mina pirkar och krokar, hur undviker jag att INTE tippa ut maggotburken och det finns mycket mycket mer som jag skulle kunna ta med men det orkar jag inte! Hungrig som jag är efter en bra träning med Vlado och Tim, dags för Lena´s fantastiska käk!

Att känna en längtan, tid till sig själv, njuta av tystnad, lära sig något nytt, känna spänning, och bara må bra mm, det spelar ingen roll om det är fiske, dans, idrott, oljemålning, litteratur eller välj vad du vill! Det viktigaste är att känna efter vad som blir bra för dig i en viss situation, jag har lärt mig mycket det här året och jag ”vill” lära mig mer om mig själv och mycket annat!

Match lördag på Gammlia 14:00 Umeå FC-Ersboda SK och en ny fisketävling i Umeåtrakten 24/5 Umeåpike open 2009
M

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *