Havet blev det inte, öring i älven istället!


Dagen spenderade vi som funktionärer på Silvertävlingarna som Grubbe scoutkår och Tegs scoutkår arrangerade, i strålande solsken blev Felix lag Tättingarna i miniortävlingen tvåa och de var överlyckliga efter en dags hårt arbete på olika stationer. BRA JOBBAT ARRANGÖRER OCH TÄVLANDE, TACK FÖR EN TREVLIG DAG! Själv gick jag som på nålar och väntade på att Jonas skulle ringa, mina förhopppningar om gäddfiske i Skeppsvik var enormt. Jag skickade ett sms och ringde en gång, väntade på svar men förgäves.

Då tyckte jag att vi kunde åka till älven istället, ett snabbt samtal till farmor så var barnvakt ordnad. När vi parkerade bilen kom Daniel ”Spjutet” med flickvän och kompisar, de skulle grilla och självklart hade han med sig utrusningen! Vi gick ner och började kasta på första udden, bestämde mig snabbt att gå upp en bit för att se om det var bättre där. Provade mig fram med alla alternativ jag hade men ingen fisk, det gick en bra stund så kommer en ung ung kille efter kanten utan fiskegrejor. Filip som även kallar sig ”gäädda” på de olika forum jag besöker rätt ofta, en riktigt trevlig kille som också kommer att vara med i Umeå pike open nästa helg. Tyvärr får dem inte vara med i herrklass, vad det beror på vet jag inte? Låt alla vara med och tävla på samma villkor, ung som gammal, dam som herre osv!!!! Jag står och berättar hur duktig fiskare Lena är, helt plötsligt ropar hon fisk! Filip rusar dit, utan jacka, strumpor och skor så hjälpe han henne att landa en fin öring på
090517-128kg-50cm.jpg 1,28 kg50 cm! (Foto: Mats Söderholm)

Bra gjort bägge två och vad var det jag sa, det innebär mat i frysen och Lena krossar mig återigen! Inte trodde ni väl att jag skulle få fisk, det är som Per sa i en kommentar att mitt fiske är mer som ett skämt om killen som aldrig får fisk?

Skitfiske
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *