”Dockan” på sjön


Träning på Gammlia där jag träffade ”Dockan”, jag undrade hur det gått för honom med fisket. Jag är fortfarande ”lite” besviken på honom att han inte köpte myshkor till mig när han var i Ryssland och reste. När ska vi åka ut frågade han direkt, vad gör du ikväll svarade jag snabbt eftersom jag hade planerat in några timmar i båten när Felix lagt sig! Sagt och gjort, ”Dockan” väntade när vi kom till stugan eftersom Affe och Elsa hade dragit ut på tiden med något möte.

Jag bytte snabbt om och tvingade Felix att göra sig klar för natten, jag sa god natt och vi åkte ner till båten! Vi fiskade av kanten utanför Martin där jag hade hugg i helgen, slängde i termometern och kollade efter ett tag och den visade 11 grader. Ikväll blir det inget sa jag, det är för kallt i vattnet och jag fick rätt! Vi fortsatte efter vasskanten vid Tavelsjövägen utan fisk, vi pratade en hel del om fotboll både herr och dam. ”Dockan” är ”gnagare” (AIK) och jag undrade om han skulle följa med Andrée och Steve till Djurgården eftersom snart hela Umeå´s ledarstab är där, det gillade han inte riktigt men vi båda hoppas att de lyckas i allsvenskan!! Ungefär tre timmar senare släppte ”Dockan” av mig vid stugan, vi frös ordentligt om händerna och tackade varandra för trevligt sällskap och sa godnatt fisklösa!

Skitfiske
M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *