Li, vi älskar dig!!!

I sju månader har vi väntat, idag kom resultatet! Nu är det bara min hälsena som ska bli bra också!!

Den 26/1 i år slet jag av min hälsena som  jag fortfarande har problem med. Li var i USA som aupair, Felix gick i skolan och vi arbetade som vanligt. Den 25/1, alltså dagen innan satt vi med Li och hennes värdmamma Denise och pratade på Skype. Li ville prata med oss, det var samtidigt första gången Denise satt med. Vi förstod att det var något viktigt, oron växte i oss!!

Vi visste att hon mått dåligt ett tag och vi hade försökt hjälpa till så gott det gick. Det är dock väldigt svårt tvärs över atlanten. Li och Denise berättade tillsammans om ett läkarbesök hon gjort i USA. Läkarna där ville akutoperera henne, de hade dock inte alla prov. Aupairföretaget var inkopplat och de beslutade att skicka hem Li till oss i Umeå. När hon landade på Umea airport blev hon uppskjutsad på lassarettet direkt. Hon gjorde ett gäng prover som konstigt nog fick skickas till USA för analys?

Oron var stor och vi alla mådde väldigt dåligt! En operation gjordes och det konstaterades att Li hade cancer. Tydligen en cancer som drabbar kvinnor över 60 år,konstigt??? Läkarna här beslutade efter alla utredningar att det var dags för cellgiftsbehandling samt ytterligare en operation. sex stycken skulle det bli, håret och kroppen skulle påverkas något förfärligt. Jag låg där med min hälsena och det var som bortblåst, här hade min onge cancer och allt var upp och ner.

I början på augusti gjorde Li sin sjätte och sista behandling, hela famlijen hade lunchträff precis vid den femte. Förra veckan gjordes en röntgen för att se hur kroppen och cellgifterna hade bearbetat cancern. Imorse den 25/8 åkte Lena och Li till NUS för att få DOMEN. Oron var fortfarande stor och rädslan att förlora Li går inte att beskriva. Li är en otrolig människa som har underbara kompisar, de har stöttat varandra och vi i famlijen har gjort det vi kunnat.

GLÄDJENS DAG!!!

Allt har gått jättebra och alla värden visar positivt. Det som återstår är nu återbesök åtta gånger på två år. Det är väldigt viktigt att de kollar upp henne så att det inte kommer tillbaka. Ikväll åkte vi till Great eastern och åt mongolisk barbeque, en fantastiskt härlig stämning och firandet blev väldigt lugnt!

En stor kram till er alla som stöttat och hjälpt Li att övervinna sin cancer!!
Darlingen, Felix, ”Deven”, ”Tessa”, Erik, Gustav, Andre, Jessica, Janina, Laryssa, aupairer, innebandytjejer, klasskomipsar,  Chad, Denise, Chad JR, Ry-ry och deras familjer, mormor, morfar, Gudrun och alla jag glömt ber jag om ursäkt!!

10_05_21_007_1.jpg

Vi älskar dig, Li!!!!

Tydligen ska Li till USA snart, gissa vad hon ska få köpa åt mig då!? 😀

PS
Andre, jag är inte farlig ;D
                                              DS

M

2 kommentarer

  1. Vet inte hur många gånger idag jag har fält glädje tårar över detta underbara besked! Li är så fantastisk och jag är så glad över att känna henne och er! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *