3 av 4

 Tisdag 101012

Fem spännande dagar framför mig, nu gäller det att utrustningen är i topptrim!

Imorgon blir en intressant dag, första riktiga uppdraget med TV4 Umeå. Jag gjorde en grej om UPO i våras men det handlade om att ”fronta” tävlingen. Fredrik och jag tar oss ut för att göra en anna tävling. Båten ligger vid bryggan i Tavelsjö och är redo för kameran och oss. Vindarna kommer förhoppningsivs att avta, jag tror att flytoveralleran ändå kommer att få göra sitt!

På fredag är det så dags för öringpremiär i älven igen. En månads uppehåll för deras vandring och kanske har det gått upp några. Jag tror att det blir ett bra höstfiske. Vi var inte ens ut i våras, rapporterna då samt en massa bajsvatten gjorde det värdelöst. Det blir fiske även på lördagen där nötandet fortsätter. Det blir att pyssla med grejorna och kolla ringar, flugor, krokar och tafsar så det fungerar i helgen. Det blir alltså tre dagars fiske på de nästkommande fyra, härligt!!

Blir det inget på dessa två dagar så blir det höstgädda för hela slanten. Minnen från förra hösten sitter etsade och det vill jag gärna uppleva igen. Just nu planerar vi att åka till Holmön 29-31/10. Anders P-N lånar ut sin stuga till oss. Jag, Lena, Robert och kanske Makke, Micke, Magnus eller Markus B följer med, vi får se vilka det blir? Vi får iaf vara beredd på att ställa in med kort varsel då vädret kan ställa till det för oss.

Vi ska inte riskera livet och våra grejor för några timmars gäddfiske!

M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *