Jerkbait…

Jerkbait mitt i vintern det vore helt fantastiskt. Inget är omöjligt!

Självklart inte, fantasin drog dock iväg när jag satt och spånade framför datorn. Det byggs inomhusslalombackar i öknar, golfarna står och dänger bollar inomhus, skateboardparker där det är snö mm. Varför inte bygga in ett vattendrag, öppet vatten året runt. Du betalar en summa/gång eller löser ett medlemskap för att stå inne och fiska i öppet vatten. Vart det skulle ligga och vem som ska fixa det är en annan ska. Balticgruppen kanske? Det viktiga är att ha visioner!

Anledning till att jag drömmer mig iväg är att jag fått två paket custombeten med posten. För några veckor valde min vän Johan ”Birkan” Björk från Lidköping att avveckla sin verksamhet. Vi satt och skrev med varandra på datorn för ett tag sen. Jag fick tag på några av hans sista beten. Dessutom erbjöd han mig att köpa ett ”gäng” som inte var målade. De var viktade och klara för målning så jag slog till!

Jag fick då en idé om att kolla med några andra custombyggare om de ville måla Johans beten. Jag skickade e-post och ringde några av de byggare jag har en massa beten av. Jag fick ja från tre stycken och nej av två av dem. Beten ifråga är Birkan ”Zizzy” och ”Bunny”. Markus ”Blaze” B här i Umeå, Wolfcreek i Östersund, Svartzonker i Stockholm och Slaktarn i Byske har fått två var. Jag har önskat litegrand men deras artistiska frihet är stor.Nu har jag alltså fått tillbaka fyra beten:D

Birkans Bunny ala slaktarnlures.se SKELETOR abborre


Birkans Zizzy ala slaktarnlures.se FIRECRACKER mört


Birkans Bunny ala Svartzonker GÄDDA


Birkans Zizzy ala Svartzonker ABBORRE
(Foto: Mats Söderholm)
Jag är grymt nöjd och dessa beten kommer snart vara rariteter, självklart ska jag fiska med dem. En custombyggare som heter KristianStampe” kontaktade mig på facebook och erbjöd sig att måla några beten. Självklart får han det, det ska bli spännande för han tackade  först nej men har nu ändrat sig! Jag hoppas hinna skicka betena till honom innan jul så han får tid på sig.

GJ&GNÅ

M

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *