Bättre lycka?

Snart dags igen, båten och betena ska blötas!

Det är över en vecka sen min katastrofpremiär. Nästan soppatorsk i havet är inte bra, nu är jag bättre förberedd och ska ha 35 liter i båten. Vädret verkar vara på gång efter en lite kallare period. Under veckan har jag haft koll på havsvattenståndet som varit otroligt lågt. Lågvatten ner till -47 är inte bra för fisket. Vindarna kommer att ligga kring väst och syd. Varmare vatten som blåser in i Kvarken och jag hoppas öringarna följer med!?

På lördag är det hemmamatch Umeå FC-ForwardGammlia. Min gamla klubb från Örebro sdär jag spelade 1994 kommer på besök. Det ska bli spännade att återtigen sätta sig på bänken och njuta av fotboll! Väl mött 15:00 på Gammlia

På söndag kliver Lena, Kent och jag ner i båten för att trolla och kasta efter havsöring utanför Obbola. Ronny B var ute på onsdagen och provade sig fram. Han landade en öring och tappade en på spinnfiske. Tollingen hade inte gått så bra. Kör man kring massa stenar och grund kommer man att sitta fast för eller senare. Det finns fisk så det verkar lovande. Några timmar på havet kommer att göra gott. Gott sällskap, fiske och kaffe är väl bland det bästa som finns!

På onsdag blir det Tavelsjöpremiär i båten, en hel dags gäddfiske som avslutas med föreläsning på Sundlingska gården. Jag hoppas det blir en givande dag på flera sätt!

Skitfiske

Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *