Guldrulle

Vilken överraskning eller har jag förstått det fel?

Sitter hemma med en pilsner och njuter av fredag kväll. Lena är på middag med sina tanter och Felix har kompisar på övernattning och zombiekalas. Läser några intressanta artiklar i den nya Fiskejournalen som landade i postlådan idag. Jag sitter där och bläddrar och njuuter av fiskebilderna och längtar nästan till ismetet som hägrar framöver. Även om jag har tur och det blir det sista båtfisket i Tavelsjö på söndag?

Nåväl, tillbaks till tidningen. Jag bläddrar på och helt plötsligt ser jag mig själv på bild med min feta 16,58 kgs gädda från förra hösten. Vad är detta tänker jag och börjar läsa. Rubriken lyder

”Vilka guldgossar! – Ibland kan en en fisk vara guld värd – som de här sju nedan. De har alla tagit hem segern i Guldrulletävlingen och ger sina fångstmän en äkta gldrulle, en Ambassadeur 5000 CDL.”

Hur ska man tolka det, jag fattar det nästan inte, jag har ju redan fått en rulle för den ismetade fångsten och nu ska jag tydligen få en guldrulle för återfångsten också!? Jag fattar ingeting men glädjen bubblar i mig!!!!
Hur ska man fatta att man vunnit en guldrulle för en gädda som man fångade över ett år sen.

16580 g och 127 cm som ger guldrullen. Rullen jag använde vare en Ambassadeur Predator och tydligen är det anledningen till vinsten. Det var inte illa, jag som har ca 15 ambor liggandes för olika sorters fiske 😀 

Det är dessutom massor som händer omkring mitt fiskande som är otroligt inspirerande. Det kommer jag inte berätta något om ÄN!!

Stort grattis till Blixt-Sören som fyller 50 år!!

Må ditt liv förlängas med skitfiske!!

Skitfiske
Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *