Nästa säsong

Vad spännande allt blir när man har roligt, grymt seg att vara sjuk!

En vecka hemma pga en efterhängsen ret och slemhosta. Kände i slutet på förra veckan när vi var på fest med Umeå FC. Segt som fan, valde att stanna hemma  från jobbet för förkylningen och hela mig själv såväl mentalt som fysiskt. Vädret i fredags skulle vara perfekt för ett fiskepass för att hela själen och få lite friskluft. Det gick inte alls, när jag vaknade på fredagmorgon exploderade skallen. Tryckte i mig mer hostmedicin och ner i fåtöljen igen!

Nästa säsong kommer att bli riktigt spännande när det gäller fotbollen men också fisket!  När jag öppnade e-postlådan så hade jag ett mail från Håkan som är sportchef i Umeå FC. Vi skickade några mail och så var det klart. Det ska bli otroligt spännande och roligt att spela i Superettan igen. Många bra och klassiska lag och arenor som ska besökas. Nu gäller det bara för oss tränare att få spelarna att förstå vilken arbetsinsats som kommer att krävas av oss alla. Både på planen såväl som utanför!

Fisket då? Arbetet med umeafishing.se och mitt egna fiske kommer att landa på ca 450 timmar hade jag tänkt. Boendet i Tavelsjö kommer att göra det enklare att komma ut. Samtidigt blir det ett pusslande med kommande byggnationer på gården. Bergvärme, ekonomibyggnad, nytt bad och sovrum till oss. Det spelar ingen roll tiden kommer ändå att finnas där.  Annars får vi bara ta oss tid!! På måndag ska jag göra bokslut då får jag veta hur det gått för firman. Båten ska till MatsSnö&Sjö för att vinterkonservera motorn. Då är den beredd att sjösättas snabbt till våren.

Stort grattis till Makke som äntligen tagit sin första 12+ gädda!

Skitfiske
Mats
umeafishing.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *