Kvällsfiske

Fredagen susade iväg. Det började med att Felix och jag tittade på fantastsiska moln som låg över Umeå. Tyvärr hade jag bara mobilen, enorma molnpelare som gick högt och genom marken

Dagen tillbringades på Gammlia med jobbet och en ”dagen före matchträning” med Umeå FCT3-Arena. Några ärenden senare mötte jag J-P vid rampen för det planerade kvällsfisket. Båten åkte i och vi riggade snabbt spöna för några timmars drillning. Djupriggen som jag lånat från Blixt skulle testas.

Den funkade alldeles utmärkt, med svärfars gamla Westinare så krokade den 4 gäddor på olika djup som annars inte skulle nått. J-P har mycket rutin från trolling och jag lärde mig mycket som ska användas framöver. Han hade en bra kväll i en olekt Lake Tavelsjön där vattentempen låg mellan 8,9-11,4C.

Den längsta för dagen stoltserade jag med och var mycket nöjd med kvällen. Trevligt sällskap och härligt väder. Planen var att göra ett morgonpass idag. Tyvärr blåser det storm och då fungerar inte min båt bra i vattnet.

Välkomna

Mats

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *