Nytt år…

Livet går in i många skeden och jag är i en spännande period just nu.

Som förskollärare vill jag återvinna min glädje och energi.

När det gäller fotbollen är jag fortfarande otroligt besviken och ledsen över uttåget ur Superettan med Umeå FC. Det var tredje gången jag åkte ur en serien med klubben och det gillar jag inte!!!! Skönt att det äntligen är klart med ny tränare som jag ska träffa på lördag. Som vanligt är klubben väldigt sen med mycket. Med mina 19 år i klubben som spelare och ledare så är jag otroligt härdad, vi får se vad som händer de närmaste veckorna?

Som sportfiskare jagar jag självklart min stora fiskar. Fokus ligger som vanligt på abborre och gädda även om det lockar med öring i havet. 2 kilos abborren lurar därute i den underbara Tavelsjön. Gädda javisst, tyvärr har jag ju fångat en ”bamsing” (16 kilos) två gånger redan men jag siktar (inofficiellt) på svenskt rekord i sjön och då hamnar vi på 20 kilo!!

Planerna kring gården går vidare och framöver blir det en ekonomibyggnad på gården. Kallvinden ska fixas så att vi får ett eget sovrum utan att behöva gena över Felix rum!

19/2 2013 kommer nr 3 av Fiskejournalen, då kommer min artikel om Tavelsjön.

Skitfiske och välkomna!

Mats

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *