Januari

De milda dagarna de sista veckorna gjorde att jag trodde på en mild januari. Självklart är ju januari och februari ALLTID kalla även om det är lite eller mycket snö. Trodde att jag skulle kunna ta mig ut på ett ismetespass men det skiter sig ev fullständigt!

Kylan som kommer skadar gäddan mer än min lycka att lyfta det nya svenska rekordet på drygt 20 kilo. Hoppas jag och det är mitt mål. Min chefredaktör tror att 2013 blir mitt år. Vad han tror om det vet jag inte men jag hoppas att han har rätt på många sätt.

Snart nog blir det nog tid att boka ditt isfiske eller båtfiske! VÄLKOMNA

Min första vecka som frilansande förskollärare har varit suverän. Efter varje arbetspass har jag varit pigg i skallen. De senaste åren har det varit minusenergi när jag åkt på jobbet och när jag åkt hem. Jag mår otroligt bra, det finns tom tid som jag hoppades på att driva umeafishing.se vidare. Det är krävs dock pengar och de är svåra att få tag på. Bara att arbeta vidare och göra sitt bästa!

19/2 2013 kommer nr 3 av Fiskejournalen, då kommer min artikel om Tavelsjön.

Skitfiske och välkomna!

Mats

umeafishing.se och Twitter

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *