Publicerat!!

Spännande är bara förordet. Hur ska den tas emot, vad säger kompisarna, får jag fler bokningar? Frågetecknen är många men det spelar väl egentligen ingen roll. Jag har skrivit en väldigt bra artikel och jag är nöjd. Att tidningen gjort lite omflyttningar gör inget. Helheten är bra precis som Tavelsjön är! Stora abborrar och gäddor finns det i dess klara vatten. Det gäller bara  att hitta dem som vanligt när det gäller fiske!

Några smakprov bjuder jag på men det är bäst att köpa den så kan ni läsa själva!

130215 002

 

130215 003

 

130215 005

 

Sen kommer väl den största missen.

130215 006

 

Rejäla gösar vet jag inte? Det ryktas dock om en fin på ca 4 kg.

Maggoten ligger i kylskåpet och jag räknar med timmar på sjön i helgen.

Trevlig helg

Skitfiske och välkomna!

Mats

umeafishing.se och Twitter

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *