Ispremiär

Vi släppte iväg starten på Umeåloppet efter att ha vaktat infarten från pissande skidåkare. Darlingen och jag bytte snabbt om till flytoverall och traskade ner till våra grund.  130217 003

Eftersom jag inte är en särskilt duktig pimplare så tryter ofta tålamodet. Sällan att jag borrar fler än 15 hål. Målet var att göra ett durkslag av isen men issörjan gjorde det ännu värre. Håller man sig på gamla skoterspår går det enkelt men utanför är det bara plask under snön. Inte alls roligt , fördelen är att jag får motion och det är viktigt!

130217 005

Vår tyska granne Mathias som är gräsänkling kom ner till oss efter en stund. Han hade med sitt pimpelspö, han lånade borr och fick maggot av mig. Några hugg hade han men orutinen gjorde att han tyvärr inte fick upp någon fisk. Det gjorde knappt jag heller tills en liten en drogs till min röda blinkpirk och maggotkrok.

130217 006

Jag ledsnade och gick hem för att skotta lite snö. Pissgul snö är inte så rolig att ha på infarten till sitt hus. Åkte sen och tankade Skodan och körde förbi ett maskinskjul som var inrasat. Snö har verkligen tyngd och det hade knäckt taket ordentligt. Hoppas att det var försäkrat!130217 007
Allt foto: Mats Söderholm/umeafishing.se

I veckan får ni som sagt köpa Fiskejournalen och läsa min artikel om Tavelsjön. Oj vad jag tjatar om det känns det som. Det skiter jag iofs i, jag är stolt och glad över det!

Skitfiske och välkomna!

Mats 

umeafishing.se och Twitter

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *