HoM 2013

Sjunde året i rad och den populära inomhusfestivalen öppnar dörrarna på fredagkväll. Mängder av band har fått oss att jubla och må bra i flera år. Festivaldrottningen Petra & House of Metal gänget gör ett fantastiskt arbete med att hitta nya band år efter år.

Kolla in spelschemat HÄR

Årets line up är sannerligen tung. Populära band som är stora i sina respektive genrer, kanske inte så välkända av alla metalheads. Fullt ös lär det bli och jag längtar efter att återse alla glada människor som fått njuta av det bästa som finns inom musik! M E T A L!

Jag bryr mig inte om genrer och är skitdåliga på att hålla isär vad de heter och hur de låter!  Gillar jag det så lyssnar jag. Det kan ju vara en spektakulär show så ibland gäller det mer att se än att lyssna! Det är tur att jag har bred metalsmak så jag lär hitta nya band igen.

Fiske och metal går hand i hand. Tyvärr blir det inget fiske i helgen. Mycket jobb blir det med att skriva åt folkbladet.nu och fotografera åt festivalphoto.net. Fem recensioner blir det, tre i Studion och två i Idun. Trots min orutin så har jag fått äran att skriva om lördagens headliners ”Sodom”. Det ska bli otroligt spännande!

Ryktet går att det är få biljetter sålda. Slut upp och stötta våra lokala metalkämpar. Återse gamla kompisar, drick öl eller ha bara roligt!

Följ oss under helgen på Twitter med hashtag #HoM2013

Skitfiske och välkomna!

Mats 

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *