Då var det dags!

Nu har jag arbetat två månader som frilansande förskollärare och jag mår hur bra som helst! När folk frågar om det är bra så svarar jag – JAG MÅR HUR BRA SOM HELST! Då blir det nästan pinsamt men det är ju sant! Varför ljuga om sin status som människa.

Det jobbiga är att jag varit tjänstledig i två månader. Det innebär att jag förlorar pengar när jag inte har jobb och jag har tackat ja till alla jobb! Igår tog jag då steget och kontaktade min förskolechef. Jag bifogade en ansökan om avgång och vi ska fylla i den under veckan. Det innebär att jag kommer att kunna ta ut a-kassa om det behövs för att klara mig och oss! Efter karensdagarna har trätt in alltså. Sann frilans framöver både som förskollärare, ,journalist och fiskeguide.

Idag blev jag kontaktad av Umeå Turistbyrå på e-post och fick vet att jag är upplagd som Fiskeguide i deras webbportal. Det lutar åt rätt håll för att utveckla min verksamhet. Igår träffade jag även Fredrik L på träningsmatchen vi spelade mot Mariehem. Han hade ytterligare några kontakter som jag borde kontakta!

banner stor

 

Det är bara att jobba på och fortsätta må bra!

Horns up, tight lines, skitfiske och välkomna!

Mats 

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *