Gruppfiske

För några veckor sen kontaktades jag av en ledare i Felix scoutgrupp. Hon undrade om det fanns möjlighet att planera in lite isfiske med mig. Förälder som jag är svarade jag självklart. Imorgon är det alltså dags, vädergudarna verkar vara med oss och jag hoppas att fiskeguden är det med! Ca 20-30 personer kommer det att bli på isen. det kommer att bli riktigt roligt!

Det finns ju inget tråkigare än att åka ut och prova på utan att få fisk. Inlånad utrustning från Blixt sport gör det möjligt för mig att ta emot en mängd människor på isen. Förhoppningsvis kommer det upp lite mört så att vi kan ismeta gädda med några spön också!?

I dagarna har det det börja droppa in förfrågningar på fiske. Jag är klar att skicka en offert och planerar just nu in en bokning under påsklovet. Vi får se om det går i lås? Förhoppningen om bokningar från Umeå Turistbyrå och deras visitumea.se är stora. Det kan göra skillnaden för mig i år. Marknadsföring är prio ett just nu, allt annat är förberett och klart.

Förövrigt jobbar jag med ett fotoupplägg i samarbete med en av mina partners. Det kan bli riktigt spännande och ge lite klirr i kassan för företaget. Det kanske gör att det inte ekar i kassakistan i af, för nu är den tom!

Skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *