Påskafiske

Bestämde igår att jag skulle fiska alla fyra påskdagarna. Skön dag på isen med vännerna Johanna & José med barn. Glädjande nog ville svärföräldrarna också pimpla lite. Li dumpade sin kille André i  Umeå och tog med sig mormorfar på isen idag. Affe körde sin aggressiva stil utan något resultat, jag har dock sett honom drilla abborre och hans teknik fungerar! Elsa satt som vanligt i lugn och ro, hon njöt mer av stunden än att jaga fisk.

13 03 29 029 13 03 29 013

13 03 29 078

Darlingen var sliten och kände sig sjuk men kunde inte slita sig från att doppa kroken. Att Li var med gjorde det enklare för henne. Småfisk blev det men stunden var viktigare, lugn och ro med få skotrar som störde fisket. De flesta är väl i fjällen och lever om så det är ganska skönt att vara hemma!

13 03 29 123 13 03 29 040 13 03 29 067

Johanna, dottern Victoria och sonen Kevin pimplade målmedvetet och med stort tålamod. Abborre blev det men tyvärr ingen matfisk!. Victoria hade nog det största tålamodet av oss, otroligt imponerande hur hon satt vid hål efter hål och väntade på hugg!

13 03 29 055

 

13 03 29 089

Den största händelsen på isen idag var nog ändå skoterkörning. Alla som ville fick prova vår gamla trotjänare med mig som co-pilot. Den går inte snabbt men det räckte gott nog för de som aldrig provat att köra skoter förut. Glädjen var stor och vi hade en skön dag med mycket glädje och värme!

Efter påskhelgen är jag fri, min egen avgång är ett faktum. Jag påbörjar mitt nya liv som FFFF = Fiskeguide Frilansjournalist Fotbollstränare Förskollärare. Det kommer att gå alldeles utmärkt, jag är inte orolig efter 3 månaders försöksperiod!

Skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se och Twitter

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *