Planering!!

Snart så är det allvar!

Så grymt JÄVLA jobbigt, söderfiskarna sjösätter i helgen och här är det blankis som är ca 30-40 cm tjock. Även om det går fort med smältningen så är det ändå ca tre veckor bort innan sjösättning. Jag har dock en plan för att komma ut tidigare. Havet är öppet och det ser bra ut i kalendern med helger framöver. Dessutom är Darlingen bortrest kristi himmelshelgen och då blir det kustfiske! Kanske?

I nuläget har jag bara en produkt i företagsportföljen och det är Tavelsjön. Ska jag kunna utveckla min verksamhet så behövs det alternativ. Det är en av anledningarna till att jag sa upp mig från mitt arbete. De dagar jag inte arbetar som förskollärare kan jag jobba med firman.

Fokuserar extra mycket just nu på att jobba så mycket jag kan nu för att sen vara fiska när vikariaten minskar. Många timmar i barngrupp gör att fokus flyttas till att överleva, det är dock för framtiden så det är lugnt! Träffade vår vän Anders idag och jag bjöd med honom på fiske i hans vatten. Han är sliten i kroppen och det passar bra att han kan fiska med mig så han slipper fisk ensam!

Artiklarna börjar ta form, tyvärr blev jag för sent med min senaste inskickade artikel pga vädret men den kan vila till nästa vår. Hjärnan fylls med fler inslag så det kommer säkert mer som jag kan förgylla vardagen med.

Väl mött, skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se och Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *