Har det gått i stå…

”Den som väntar på något gott…”

Ett halvår som frilans och det har gått hur bra som helst. Jag mår så mycket bättre och tiden har verkligen blivit min. Förberedelserna att utveckla min verksamhet inför 2014 går helt enligt planerna. Bokningar och förfrågningar om fiske, artiklar på gång som ska finslipas en aning.

Tyvärr hade jag lite otur med maskinerna förra veckan gjorde att jag blev landkrabba. En fjäder på dragbilen gick av och fick bytas. Båtmotorn gick inte igång pga ett relä till startmotorn gjorde att den inte startade. Etting maskin och Snö & sjö gjorde ett bra jobb så nu är jag igång igen.

Det passade bra att en av de stora dagstidningarna ringde för en intervju om fritidsfiske efter gädda. Under lördagen fick jag besök av en fotograf som skulle fota mig med gädda i båten. Förutsättningarna var inte de bästa med lite vind, varmt och kvavt med 19 C i vattnet gjorde det svårt. Jag provade på flera gäddställen vid både grund, djup och kanter. Sista kastet blev det hugg men den släppte rätt snabbt. Patrick som fotade var dock nöjd med bilderna så det fick duga.

Darlingen och Felix väntade vid bryggan för att åka på picknick. Felix körde mot Sofiastuun så att vi kunde björkvedsgrilla lite korv. Några salsiccias från DUÅ och några andra korvar smakade bra, det är aldrig fel att äta utomhus.

13 06 30 014

13 06 30 016

På väg till rampen låg det något konstigt på vår utfart. Det visade sig vara en fågelunge som låg mitt i hjulspåret. Trots bättre vetande tog vi upp fågeln. Det var ju lite korkat men familjen berättade senare att den flög iväg själv. Fågeln hoppade till och med upp på Lenas hand.

13 06 30 010

13 06 30 013

Nu väntar jag bara på att mina marknadsföringsförsök ger resultat. Kanske ger de nya produktbladen någon bokning? Det känns väldigt bra och jag är beredd på att möta nya utmaningar.

”…väntar aldrig för länge!!” 

Väl mött, skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se och Twitter

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *