Augusti och dags för nya viner och öl

Det är dags att sätta igång att jobba igen och jag gör det med mjukstart och tar hjälp av egna sidan Vinbanken. På Vinbanken hittar ni alla listor och tips om nya och ”gamla” drycker som ni kan tänkas leta efter (hoppas jag!). Vad gäller augustinyheterna på Systembolaget har både Anders Röttorp och undertecknad plockat de bästa vinköpen bland nyheterna, sök i kategori ”topplista”. En artikel om den nya ölen finns också att läsa på sidan.

Ett annat tips många kan tänkas söka inför kräftpremiär är vilken dryck som passar till kräftor – förutsatt att man inte väljer nubbe och öl. Läs mer om det också och vilka vinerna är som passar till de klarröda skaldjuren som smakar härligt gott med krydda av dill och salt.

Dryck till surströmming? Ja, det finns en text om det med.

Trevlig helg och till nästa vecka!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *