Tips om var du hittar de utförliga vinrecensionerna

Idag är bra dag för vinvänner. Nya augustiviner på bolaget svämmar över av idel godingar.

Många av de allra bästa hittar ni bland gruppen röda, smakrika och kraftiga varav flera egentligen är bättre ämnade för lagring än att dricka direkt. För den som redan nu planerar jaktsäsong och stundande höstmiddagar är dock några av vinerna om inte ett måste så i alla fall riktigt bra vinval.

Dagens inlägg är kortare än vanligtvis annars men jag vill ändå tipsa om att ni kan hitta Vinbankens topp-tio-lista nya viner i augusti under Månadsbrev. I detta utskick fick jag med så många som 20 röda viner och anledningen var som ovan, det var många riktigt bra vinval att ta ställning till i detta släpp. Det var också glädjande med den balanserade spännvidden var gäller vinernas prisnivå varför egentligen ingen behöver bli besviken.

Anmäl er gärna till vårt utskick, det är kostnadsfritt och om innehållet inte lever upp till din förväntning är det enkelt att avboka, men prova gärna först!

På Vinbanken hittar ni även Anders Röttorps bästa vinval från augustinyheterna.

Trevlig helg!
/Elke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *