Superfynd, är det möjligt?

Ja. Det är det. Rätt var det är hamnar fokus på ett vin somt man inte tänkt eller funderat över på länge varpå jag ställer mig frågan hur jag kunnat glömma.

Förmildrande omständighet måste vara att det finns såå måånga viner att välja bland i sortimentet och eftersom det hela tiden fylls på med nyheter är det verkligen inte konstigt att många bra viner faller mellan stolarna.

Här är ett vitt vin som jag ”tappat bort” men återigen fångat upp. Fler förslag på goda helgviner publiceras på Vinbanken vid lunchtid, idag fredag. För er som inte kan vänta, se förra veckans #vinköpslista som ni hittar här. Glöm inte heller att på måndag är ny månad och då släpper bolaget nyheter som vi recenserar både lördag och söndag.

Vitt vin

Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie 2013 (2185), Sauvion, Loire Muscadet Frankrike, 69 kr
Torrt, lätt och friskt vin som smakar av gröna äpplen och melon. Toppen att servera som ett friskt mingelvin eller till lätta fisk- och skaldjursrätter med fokus på syrliga tillbehör. Okomplicerad och enkelt vin när som bäst.
Betyg: 4

Trevlig helg!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *