Meningen med att komma längst upp

Visste ni att man kan komma längst upp på listan även om man skriver något till synes meningslöst? Listan benämns på internetspråk ibland för ”Timeline”. Först ligger jag först en stund med vad jag än åstadkommit. Därefter sjunker jag i rang och försvinner in under bildskärmens nedre del. Vad som kan vara utan mening för en människa kan dock vara meningsfullt för en annan. Jag funderar ärligt talat en del över detta. Den räcka med ord jag kommer att tänka på är; mottagarorienterad, intressant, anpassat, värdefullt, givande, välformulerat, med flera.

Många tycks skriva för sin egen skull. Jag gjorde väl det denna gång. Skulle det vara något fel med det? Risken är väl att inte bli läst, om det nu var det som var meningen. Meningen är därför intressant. Det kanske är själva meningen som är meningen vilket kan innebära att det räcker med att skribenten har sin egen mening med det hela. Möjligen är det själva effekten som trots allt ändå är meningen. Det kanske finns något liknande som http://klout.com/corp/kscore för texter, helt vilt publicerade i cyber?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *