En fråga och ett svar

 Jag ljög lite i ingressen ovan. Jag har inte bara fått ett mail utan ett par tre mail från en och samma kille som dels önskat mer inlands-nyheter i bloggen och dels vill ha svar på hur det går för Betseles Thomas Strömgren med rehabträningen och om Fredrik Lindström verkligen ska spela med Vasalund kommande säsong.

Fråga 1: Betsele-kanonjären Strömgren opererade vänster menisk för fem veckor sedan…

– Jag gjorde första bollpasset i går och jag är snart tillbaka, säger den spelande tränaren.

Fråga 2: Ska verkligen förre Betsele-spelaren (nu i Mariehem SK) Fredrik Lindström spela i division I norra med Vasalund/Essinge (vilket låter lika troligt som Ludvig Bohlin till Boden, särskilt som Lindström hade ljumskproblem under hela fjolåret, men varför inte kolla)…

– Det är nog taget helt ur luften, han tränar då för fullt med oss, säger Mariehems tränare Jonas Wikström.

Betsele IF i övrigt då? Jo, i helgen ska de spela Norsjöcupen. De har inlett ett samarbete med Samba FF och tre, fyra Sambakillar åker varje vecka och tränar med Betsele. Dessutom är division IV-laget på väg att värva en mittback.

– Han heter Huseyn och är ett riktigt monster till mittback. Han var i Robertsfors BK i fjol men var ensam irakier och kunde inte svenska så bra. En av våra killar kände honom och vi har fyra irakier och tre araber till i laget så jag tror han får lättare att smälta in hos oss. Han verkar vara en stenhård kille i alla fall, säger Betsele-Strömgren om den nye mittbacken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *