Seger för Betseles damer

Nu har Kajsa Brännlund mailat mig och meddelat att Betsele slog IFK Åkullsjön med 6-4 (!) i helgen. ”Vi spelade riktigt bra trots att det var första matchen för i år och vi varvade in en hel del nya spelare” skriver hon.

Ska vi tippa att Betsele IF och Vännäs/UIK gör upp om seriesegern i trean, eller finns det andra lag som vill vara med och slåss också? 

8 kommentarer

  1. Hörde att UIK/Vännäs vann med 4-1 mot Modo i helgen och både de och Åkullsjön ska ju spela i tvåan även fast Modo nog får det betydligt svårare. Sedan vann ju Mariehems FF mot Sandåkern, även de i tvåan, så lagen från division 3 stod upp bra i helgen mot divison 2 motstånd.

  2. Var själv och såg matchen som Betsele spelade,dom stod upp bra mot Div 2 laget.Men som alltid när det gäller träningsmatcher ett lag från högre division luftar alltid sina”sämre” spelare just i såna här matcher.Hade dom kommit till Lycksele med sitt bästa lag hade det blivit tvåsiffrigt.Och varför nämnde inte Kajsa att det förlust i Söndagens match?

  3. Svar till Åskådare: Stämmer att vi även spelade söndag mot Remsle UIF (div 2) och förlorade med 2-3 hemma på konstgräset, en riktigt bra insats med tanke på att vi då startade med 8 spelare som är nya i damtruppen för i år.
    Nog kan det väl tänkas att Åkullsjön hade en del spelare borta, precis som vi också hade på grund av sjukdom eller annat. Men för övrigt tror jag att de åkte med de bästa eftersom man ännu inte har tillgång till sitt eget konstgräs och behöver matchning. Att det skulle bli tvåsiffrigt har jag mycket svårt att tro, men du får naturligtvis tro och tippa som du tycker.

  4. Till åskådaren som såg betsele ihelgen!.
    Hur fan kunn du säga att betsele skull ha förlorat med 2siffrigt mot de där div 2laget, Åkullsjön?Och varför skull dom inte ställa upp med bästa lag med tanke på att det är första matchen för båda lagen iår, då ställer man självklart upp med bästa laget!
    Vilket lag skull int göra de? Sen matchen på söndan så hade dom 8a spelare som kommit upp från ff, alltså 5an!, så sluta snacka en jävla massa skit o komma med en massa dåliga ursäkter.Ni blev spöade med 6-4mot ett div 3lag som var fruktansvärt mkt bättre än Åkullsjön.

  5. Åskådarn2// Om det nu är så att man kan plocka upp 8 st från FF laget utan att det blir nån skillnad i kvalite,då blir det svårt för tränarn att ta ut en trupp.Då är det slut på att vara med på gamla meriter som det varit tidigare i BIF.

  6. He e int ba o spel fotbolln, he måst ju finnes flickn som viljes speln. Hur kunn he säga nånting se tokit. Va skull skotran säga om henna int sparken bolln?

  7. Åskådare: Jag tror att Åkullsjön hade det bästa laget för dagen så när på nån position. Jag tror att man ville ha med sig ett positivt resultat efter stor förlusten (10-0) mot Sunnanå helgen innan. Sedan vet jag inte om du vet hur stor by Åkullsjön är?, men tror inte att de har hur många spelare som helst att välja på. Efter att ha läst dessa kommentarer så kan jag lista ut vem denna ”åskådare” är och tycket att det är tråkigt att han inte kan glädjas med ett kämpande damlag på väg uppåt. Varför inte vara positiv till denna utveckling?? Visst behöver man negativ kritik oxå, men när det bara kommer negativt ifrån dennes mun blir man lite less! Då kan man behålla det för sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *