Hemma igen

Då är jag hemma igen från Turkiet. Diverse teknikstrul gjorde att det inte blev något bloggande i går. Här kommer så en summering av sista dagarna.

# Sista träningen förlöpte lugnt. Hanna Ljungberg, som inte kan spela mot Djurgården i morgon, körde rehab. Gamla laget (med sin yngsta spelare i June Pedersen, född -85) vann fyra-mot-fyra-spelet. Johanna Rasmussen, Marta, Lisa Dahlkvist, Frida Östberg och Karolina Westberg övade hörnor.

# Kopparbergs/Göteborg körde inkilning i fredags vid poolen. Ett par spelare plus några ledare, däribland Torbjörn Nilsson, steppade in på området i bikini och utförde sedan lite konstsim. Klart underhållande.

# UIK:s kvartett Lisa Dahlkvist, Marta, Johanna Frisk och Elaine utförde ett bejublat dansnummer på kvällen till tonerna av Britney Spears. Tanken var att det skulle vara i en bokad lokal men efter en matchgenomgång hade UIK inte tillgång till lokalen längre och kvartetten fick dansa på hotellets utegård. De fick ganska många åskådare och i slutet kom även en hotell-snubbe och sa åt dem att de måste dämpa sig. Hotell-besökare hade klagat. Det var det närmaste skandal UIK-spelarna kom på det här lägret.

# uikfans.se-Anders Andersson fyllde år på fredagen. Han fick en uppvärmningströja av spelarna och blev klart rörd. En av de finaste presenter han fått, konstaterade han och bjöd sedan hela laget på champagne, storslaget.

# Hotellet fylldes även av ungefär tusen busslaster med turkar i fredags. Det blev nästan kaos i matsalen men ett jäkla drag på hotellet på kvällen när turkarna sjöng allsång i pianobaren.

Patrik ”Dockan” Bäcklund som är materialförvaltare i UIK gav Andrée Jeglertz betyget fem plus av fem möjliga för att han utfört sitt uppdrag med en sådan briljans. Vilket uppdraget var?

– Att inte bära något eller hjälpa till med ett jävla dugg på hela lägret, sade ”Dockan” bryskt med glimten i ögat.

# Nu är jag hemma igen. Alles klar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *