UFC slog GIF Sundsvall

Allsvenska nykomlingen Giffarna ställde upp med en blandning av A-lagsspelare, juniorer och inlånade killar från IFK Timrå. Mikael Lustig är avstängd och spelade inte i dag.

Daniel Fajers gjorde matchens enda mål på hörna i första halvlek, en snygg nick enligt uppgift. Enligt min kontakt på Norrporten Arena i Sundsvall dominerade UFC spelet mot det reservbetonade hemmalaget. Min kontakt meddelade även att mittlåset Erik Sandvärn och Jesper Törnqvist var stabilt, Andreas Hermansson gnistrade till ibland och att Sasha Hakami var helt okej på mitten. Patrik Sandström spelade första halvlek som yttermittfältare. David Myrestam utgick på grund av skada i slutet av andra. Förutom målet hade UFC även ett ribbskott, Hermansson stod för det.

Noterbart även att Sandåkern SK:s P94:or spelade förmatch till träningsmatchen mot Giffarnas 94:or. Och Sandåkern vann med 3-0.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *