Flurkmark drar sig ur – Samba får platsen

Spelarbrist tvingar Flurkmarks IK  att dra sig ur söderfemman, beskedet lämnades till förbundet före påsk. Klubben hoppas dock återkomma i seriespel i framtiden. Division V-platsen tas nu av Samba FF, ny farmarklubb till Betsele IF. Först gick förfrågan faktiskt till Klutmark. Förbundet frågade Rusksele om de var villiga att byta serie från norra till södra femman men Rusksele tackade nej till detta och då tackade Klutmark i sin tur nej, rätt logiskt, till att spela i söderfemman.

Samba FF fick förfrågan och tackade givetvis ja.

På damsidan har sedan tidigare Bergsbyn dragit sig ur division III och i slutet av februari meddelade Tegs SK att de lägger ner sitt damlag efter endast en säsong i seriespel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *