Hammarbysupportrar

Döm av min förvåning när jag kommer till Gammliavallen och ser 10-20 Hammarbysupportrar komma gåendes med grönvita flaggor. ”Allsvenskan har ju uppehåll så de måste väl stilla sitt dagliga behov på något sätt” tänkte jag.

Kul med lite inramning på matchen även om de verkade inte ha så värst stor koll på sitt lag, alternativt att man inte uppfunnit hejaramsor, då de sjöng om Sebastian Eguren och Suleyman Sleyman.

Sen är frågan vem de hånar när de skriker ”Andra sidan har ni skoter?” Tror knappast någon av de 268 på läktarna kände sig träffade av nidvisan.

Hammarbysupportrarna höll dock en vaken då själva matchen var ett riktigt sömnpiller. 0-0 hade varit det mest logiska och rättvisa resultatet.

Som bekant så straffades Södra när målvakten Minna krockade med en Hammarbyanfallare och domaren pekade på straffpunkten. Matchuret stod då på 93.33. Alltså 33 sekunder efter matchens egentliga slut.

Målvaktstränare Tom Bergström var mäkta upprörd över domare Jenny Palmqvists beslut. En het ordväxling utbröt mellan domartrion och Tom. Det slutade med de argaste blickarna jag någonsin sett. Blickarna kom från Tom och en linjeman och riktades mot varandra. Om blickar kunde döda…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *