Heja Grekland!

Att Daniel ”Sidledsdanne” Andersson ens är uttagen i truppen säger ganska mycket om hur bra svensk fotboll mår. Att han sedan dessutom startar i premiären mot Grekland säger om möjligt ännu mer.

Lagerbäck kör på med sina gamla spelare och sina gamla lösningar. Påminner i mångt och mycket om Frankrikes Raymond Domenech.

Upp till bevis nu Lasse! ”Inga mål inge mys” som Tilde Fröling en gång sa i en Oddset-reklam.

För övrigt anser jag att Roland Nilsson skulle passa utmärkt som högerback ikväll!

4 kommentarer

  1. Lasse Lagerbäck bör ju rimligtvis geniförklaras.
    Inte många håller med honom när det gäller laguttagningar och ändå tycks det för det mesta gå riktigt bra, med tanke på spelarmaterialet är det rätt okej att bara ta sig till mästerskapen… (England, lol)

    GO LASSE!
    GO SWEDEN!

  2. Att lagerbäck ska geniförklaras är som att Lustig kommer växa till en världsback i Spanien. Killen har potencial att bli något men försök ha något verklighetsförankring i de hela.

    Sverige var bra Zlatan var kung förstår inte att folk ville ha med Allbäck ni såg nu att han inte ens kom in på plan.

    Alltså här är grejen med Sidleds danne. Ingen har sagt att han är dålig på defensiven, utan han är bara seg (läs extrem långsam) för den här nivån, och så har han en tendens att vägra låta bollen passera en motståndar i den riktning där målet ligger utan mer åt linje domarens riktning. Idag är ja stolt över att han försökte spela bollen framåt men ärligt talat felprocent på passningar framåt kan inte stigit under 80 procent idag.

    Heja holland och lite sverige=)

  3. Är du sinnesförvirrad pojkspoling? Danne A gjorde tveklöst sitt jobb och det var 100% rätt att spara Linderoth. Ok att du bloggar på intresse men du sågar dig själv i ballen när det gäller kunskap i ämnet. stäng ner bloggen eller skriv bara om UIK i fortsättning. Där hör du hemma!

  4. Spara Linderoth? Jag vill absolut inte ha med Linderoth hellre källström. För att citera en känd expert kommentator ”Linderoth skaver mer på motståndarnas hälsenor än han sparkar på bollen”. Så himla klockrent svar för de stor sanning i de. De är bara gå bakåt i tiden se hur många gula kort han fått för skava hälsenor och hur många gånger han gjort nytta med boll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *