Heja Lagerbäck!

Enligt Laul är Lagerbäcks elva klar och Daniel Andersson är den stora skrällen. Däremot har varken Fotbollskanalen eller Expressen skrivit om petningen av Källström. Stämmer det ger jag Laul en guldstjärna och gör som Englund, stänger av tv:n.

Grekland ska besegras genom snabbhet, rörligt och korta passningar. Tur att vi har Mellberg och Hansson som mittbackar då, de som aldrig sprider bollar längs alla läktarsektioner. Att kommentera valet av Daniel Andersson och Anders Svensson känns bara överflödigt. Men Lagerbäck har ju haft rätt förut. Minns valet av Magnus ”Turbo” Svensson och Niclas Alexandersson i startelvan mot England i VM 2002.

Clement: Ett stort grattis! Vem hade tippat den startelvan med Ooijer i mitten och Kannibalen på kanten?

1 kommentarer

  1. Skillnaden är att magnus turbo svensson hade en springstil som en krokodil kunde springa hyfsad fort framåt men värre var de i sidled.

    Angående Ooijer är ja fortfarande oförstående till hans plats i mittförsvaret men va fan ja heter inte Van Basten med en EM-guld i min prisskåp så vem är ja att kritisera? Ooijer har visserligen vart bra i Blackburn iår men nu hoppas ja Heitinga kommer in mot Frankrike annars kommer vi få problem med Henry med djupledsbollarna.

    Kan någon förklara en sak för mig? eller två. Ni som har Lycksele spela är dem så dåliga som tabellen visar eller är de bara otur som dem skriver själv efter varje match? De andra är Varför kan Fredrik Ljungberg skåningen Arsenal föredettingen Lagkapten ALDRIG SÄTTA EN FRILÄGE??? nu blev de visserligen ett mål men va ska vi gå långt måste han börja göra mål på såna lägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *