Fredagen

Sandåkern slog Ytterhogdal med 3-0 målskyttar var Lars Eriksson, Joakim Appelvik och Mattias Lundberg. Laget plockar därmed 3 friska poäng och lämnar därmed streckstriden för stunden.

I Norrfyran tog Betsele över ledningen då Malå besegrades med 8-1 och serien börjar få en tydligare botten/toppen-struktur.

Dagens dyraste samtal var nog till John Eriksson tränare i Innervik. Mr. Eriksson var i Österrike och lät väldigt taggad inför morgondagen då han har biljett till Sveriges möte med Spanien.

På tal om Innervik, laget spelade 8-2 mot Ostvik/Drängsmark och exakt samma resultat blev det mellan Vebomark och Storm. Målkalas i norrsexan med andra ord!

Dagens målskytt blev Mattias Lundberg, Rönnskär, som stod för 4 mål. Hans andra ”Dagens målskytt” på bloggen om jag inte är helt ute och cyklar, Respekt!

Dagens målrikaste match blev trots hård konkurrens från två stycken 8-2 matcher mötet mellan Umeå Södras juniorer och IFK Åkullsjöns juniorer. 8-5 blev matchen och med det tackar jag för mig denna kväll!

1 kommentarer

  1. Du glömde nämna att ja har så rätt så rätt om holland erkänner du nu att dem är starka kandidater till att vinna em nu? mer bevis än så behövs inte=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *