Fredagen

Så var man äntligen tillbaka bakom tangentbordet. Onsdagen bjöd på studentfirande och Torsdagen var fylld av Ungdomscupen  med P95:orna men nu är det bloggen som gäller.

Gårdagen bjöd på en hel del heta matcher. I herrfemman vann Ersboda mot Täfteå och gick därmed upp i serieledning. Stor hjälte för Ersboda blev Johan Eriksson som med sitt mål sänkte Täfteå.

I damtrean kopplade Vännäs/UIK ett grepp om tabelltoppen då laget besegrade Betsele med 6-1, talangen Lousie Sahlman svarade för tre av målen. Dock så 4 lag på 12 poäng i serien och Vännäs/UIK leder därmed på målskillnad.

Ikväll spelas det en hel del fotboll i länet. Sandåkern tar emot Ytterhogdal på Grubbevallen och vid seger kan hemmalaget klättra till stabilare mark i tabellen. Adam Nylander och Joakim Appelvik är osäkra på spel vilket kan få konsekvenser för lagets offensiv då Nylander leder den interna skytteliga.

Det spelas även matcher i Norrfyran herrar. Betsele-Malå, Myckle-Rönnskär och Boliden-Blattnicksele står på menyn. Där mötet Betsele-Malå på förhand är det mest intressanta då båda lagen ligger en poäng bakom Norsjö som leder på 13 pinnar. Serien är dock fruktansvärt jämn och alla tre matcher har inverkan på toppen av tabellen.

Avslutningsvis: KROATIEN! Detta bör tysta Bålfors tjat Tyskland för ett tag. Lider dock med Polens tränare Leo Beenhakker. Nog för att Österrike borde gjort mål i första halvleken men att få en straff sådär billigt i slutet av matchen… Det luktar hemmadomare men jag såg inte hela matchen så jag låter det vara osagt. Kul dock för Ivica Vastic att få göra Österrikes första mål någonsin i ett EM. Dödens grupp spelar sin andra omgång ikväll och jag tänker inte ens försöka sia i hur det går.

1 kommentarer

  1. 4-1 pisk mot crepes laget från frankrike och överlägsen etta i dödens grupp. Då är de så att ja hade väl rätt och så hoppas att de förblir så att holland vinner EM nu=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *