Micke Nilsson?

Mötte som bekant konkurrentbloggaren Mattias i lördags. I ett inlägg jämför han mig med Micke Nilsson, vilket jag tackar och bockar för men hävdar besämt att jag är mer lik Philip Lahm. Är dessutom inte ytterback för jämnan, men tack ändå!

Sävar IK:s damer mötte igår Furunäs/Bullmark i damernas division IV. Tillskillnad från Tyskland-Österrike blev det en riktig målfest där Sävar vann med 8-1. Tre mål av Viktoria Eriksson, två av Jenny Berglund samt Emelie Sandström och ett mål av Jonna Segrén. Furunäs/Bullmarks tröstmål gjordes av Josefin Karlsson.

Kul att Boden fått upp ögonen för McNeil och Jens Sjöström. Blir nog mest en kul grej att möta Hammarby. För att gå till Boden känns lika avlägset som att Jens Sjöström kommer att lira ännu en säsong i division 2.

…Philip Lahm är faktiskt riktigt bra. Speciellt igår mot Österrike där Tyskland tyvärr inte visade upp sig från sin bästa sida. Att Ballack smällde upp den i krysset var väl ingen högoddsare. Han har ett rätt bra klipp i dojan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *