Landslagsnytt

F18-förbundskaptenen Calle Barrling har tagit ut sin trupp till de två landskamper mot Norge. Matcherna spelas 20:e och 22:a augusti i Säffle respektive Karlstad. Västerbotten har två representanter i truppen. Nämligen UIK-spelarna Emma Åberg-Zingmark och Sofia Jakobsson.

Den 28:e augusti spelar P15-landslaget här i Umeå, på Gammliavallen närmaste bestämt där Finland står för motståndet. Ingen från Västerbotten är dock uttagen i truppen. Förbundskapten Ulf Svensson kommer inte närvara vilket gör att förre BP-tränaren tillika SVFF:s spelarutbildningsansvarige Claes Eriksson kommer att coacha.

Avspark 13.00.

5 kommentarer

  1. Skandal är ordet. Vi borde ha minst tre-fyra spelare i p-93 landslaget. AC-lag har ju dominerat i Ungdomscupen och även elitcuper typ Arcus! Sen vet vi ju att tom chelsea rankar en umekille i typ messi-klass!

  2. Sief och Ludde med i P17 landslaget:-)
    Tycker ni ska granska jobbet Challe och P-G gör för förbundet….
    Sief och Ludde var inte aktuell när de var i Västerbotten med direkt det flyttar så kommer de med…..
    Wennebro är ordinarie i ett topplag i 1.an….ska han måsta flytta? Tror inte att varken ufc eller förbundet ligger på tillräckligt. Måste kännas pinsamt för våra sk talangutvecklare att direkt man lämnar länet kommer man med. För inbilla mig inte att man blir så mycket bättre på 1 mån som i Luddes fall eller 6 månder som i Sifs fall. men grattis till Seif och Ludde ivf. Bra att ni lämnade för er egen skull.
    Usch till förbundet och deras utveckalre som inte ens kommer och ser matcher på aktuella spelare.

  3. I Ludvigs fall ligger skulden på UFC över att lämnat ifrån sig talangen , UFC får nys om att ludde ska flytta och försöker då knyta ett kontrakt, detta erbjudande kommer ca: 1 vecka innan han skulle ha bestämt sig och det är alldeles för sent.. Nu spelar han ordinarie i Kalmar FF b-lag som håller övre skikt superettan klass.

  4. Men hade Ludde varit kvar i stan hade han fortfarnde inte varit på något 60 mannaläger ens..
    Robin Söder spelade div 3 fotboll föra året nu är han given i start 11-an i Göteborg.
    Att man är given i ett B-LAG som 17 åring är bra men inget man tappar andan.

  5. Vilket jävla landsortsgnäll. Ska landlagsuttagningarna baseras på en ”Rösta för”-lista på ICA-Teg?? eller…
    Det storklubbarna ser i norr är ”oslipade” diamanter som med professionell träning blommar ut. Detta har hänt i Ludde Öhmans fall. Han är INTE insnackad av kalmarledningen. Det samma gäller Kadim!
    Wennerbro har haft chansen att visa upp sig på flera läger och tydligen så finns det bättre mittfältspelare.
    För övrigt håller jag med mkd i hans bedömning av Kalmars U-23-lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *