Torsdag

Ännu en kväll på tabellen så här kommer en klassisk summering.

Det blev mycket mål ikväll. Furunäs/Bullmark mäktade med 8 stycken på bortaplan mot Rödåbygden. Fredrik Bergström stod för 3 och lag klättrar därmed i tabellen.

Även Drängsmark/Ostvik gjorde 8 mål ikväll. För motståndet stod Kågedalen och KAIF:s tränare Hans-Olov Gustavsson beskrev matchen på följande vis.

– Det var en riktig kollektiv kollaps. Vi spelade jättebra i 37 minuter och gjorde 1-0 sen gjorde dem tre mål på tre minuter och matchen var över.

Svängigt värre med andra ord i Norra femman.

I den södra damfemman vann UIKs juniorer med 9-0 mot Stöcke så laget tar rygg på hitintills obesegrade MSK (jun) som vann med 2-4 mot Hörnefors ikväll.

Även Åmliden är obesegrade i sin serie, den västra sexan, och ikväll fick Adak SK se sig besegrade med klara 6-0 . Åmliden har därmed 21 poäng av 21 möjliga.

Vännäs AIK / UIK besegrade ett för kvällen väldigt bra Betsele på bortaplan. Ida Åberg-Zingmark stod för två mål och laget rycker därmed i den jämna tabellen där Södra Ungdom och MFF skuggar tätt bakom.

Mötet mellan Micke och Micke slutade med seger för Dahlberg då Djurgården vann med 2-1 och därmed slutar summeringen för denna gång.

3 kommentarer

  1. Ber om ursäkt! Boven i dramat är den ouppdaterade tabellen på fotbollsförbundets hemsida som fick mig att tro att de var obesegrade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *