Kryss i derbyt

I en minst sagt svängig match spelade Umedalen och Holmsund oavgjort på Umedalens IP. I paus stod det 3-3 efter att Holmsund hämtat upp ett 3-1 underläge. I den andra halvleken gjorde Umedalens Simon Mårtensson 4-3 efter tio minuter och det såg länge ut att bli tre välbehövliga poäng för UIF, men Holmsund tryckte på och i den 88:e minuten kom också kvitteringen. Jonas Nilsson fick med sig bollen en aning turligt och kunde enkelt sätta bollen bakom Umedalens målvakt.

Imorrn möts Brasilien och Argentina i en intressant semi-final i OS. Tipset lyder 2-1 till Brasilien och jag vill avsluta med att säga att Umedalens Silencio Stampa känns väldigt löjlig.

3 kommentarer

  1. löjligt av UIF. Det är väl inte VF som grinat ut i pressen utan en spelare. Ta tag i de problemen i stället och visa lite mognad. Visar på frukatnsvärt dåligt ledarskap.

  2. Först kom ett besked att Svenska Fotbollförbundets disiplinnämnd beslutat att ta upp Umedalens protest mot att Friska Viljor skulle ha använt sig av en avstängd spelare i matchen FV-Umedalen vid sitt nästa möte den 2 september. Nu har ett nytt besked kommit, där det framgår att disciplinnämnden beslutat avslå Umedalens protest!
    Det framgår nu att yttrande från domaren förelåg vid beslutet. Detta kan man läsa i disciplinnämndne beslut: ”Disciplinnämnden har efter utredning konstaterat att den information på domarrapporten som registrerats i Fogis, inte har överensstämt med den faktiska domarrapport som kommit till Disciplinnämmndens kännedom. Disiciplinnämnden konstaterar vidare att spelaren Eric Dahlqvist vid matchtillfället var berättigad till att spela då spelaren hade två ackumulerade varningar. Disciplinnämnden beslutar att avslå Umedalens IF protest.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *