Målskyttar i landslaget

Emma Åberg-Zingmark och Sofia Jacobsson spelade igår med det svenska U18-landslaget mot Norge. Matchen spelades i Säffle och båda UIK:s bidrag spelade från start. Å-Z som en av tre mittfältare och Jacobsson som en av tre anfallare. Den sistnämnde blev dessutom målskytt i 4-2 segern.

Josefin Sandström heter Sandåkernmålvakten som av F93-förbundskaptenen Marie Bengtsson blivit kallad till läger Katrineholm. Sandström är en av tre målvakter. En intervju med Josefin Sandström utlovas!

Samtidigt spelade Micke Lustig med U21-landslaget. Han fick 79 minuter som högerback innan Jesper Westerberg bytte av. Finland bjöd på bra motstånd och matchen slutade 1-1. Elfsborgs Emir Bajrami nätade för Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *