Skellefteås hetaste målvakt

Det var några syrliga kommentarer på bloggen när det stod klart att Sebastian Stenvall skulle dra på sig målvaktshandskarna för Skellefteå FF mot IFK Timrå. Det slutade med 5-0-seger och en meriterande hållen nolla för Stenwall. Bloggen ringde upp Skellefteås hetaste målvakt.

– Njae, det är jag väl inte riktigt. Det var bara skönt att vi vann och det var inte så jobbigt, säger Stenwall.

Inte jobbigt fysiskt eller psykiskt?

– Både och, jag hade inte så mycket att göra.

Men någon räddning gjorde du?

– Det var väl en räddning på ett skott som var jobbig att göra. Sedan var det något halvklurigt inlägg hit och dit. Det var skönt att det gick bra så att det inte blev något snack om att vi hade en utespelare i mål och så.

Står du nästa match också?

– Det tror jag inte.

Bra eller dåligt?

– Det känns bra för mig då får jag vara i min rätta natur igen, men vi får väl se vad de säger på träningen i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *