Bildtajm

mariehem_f14__468.jpg FOTO: PRIVAT

Vi kör i gång med lite bilder här. Först ut är Mariehems F14-lag som haft en strålande säsongsavslutning. Först vann laget Team Sportia Cup i Bjurholm efter en 3-0-seger i finalen mot Bygdeå. Och i söndags vann MSK seriefinalen i kommunserien i F14 med 4-0 inför 52 åskådare på Vildmannavallen. Ida Andersson stod för tre av målen. Grattis!

ifk_umeaa_p94__468__468.jpg

FOTO: ANDERS SPORT- OCH SKOLFOTO

Övre raden från vänster: Patrik Berglund, Urban Westerberg, Adam Gillewård, Joakim Lavin, Patrik Lindberg, Jonathan Eriksson, Magnus Lindfors, Erik Berglund, Jörgen G-son Kenning, Marcello Chicaiza.
Mellersta reden från vänster: Filip Oscarsson, Anton Karlsson, Filip Forsman, Kevin Galloway, Daniel Edlund, Edwin Ekholm, Tobias Westling, Robin Darstedt, Felix Jogedal.
Nedre raden från vänster: Oliver Chicaiza, Samuel G-son Kenning, Elias Westerberg, Gustaf Olofsson, Benjamin Thoms, Jacob Lavin, Marcus Wahlgren, Joel Näsvall. (Alexander Holmberg och Anton Bergvall saknas).

Den här bilden är från Umeå Fotbollsfestival där IFK Umeås P94:or tog hem segern och säsongen har varit ett enda stort triumftåg för IFK Umeå. Laget har nämligen inte förlorat en enda match under ordinarie tid! Enda plumpen var en försäsongscup i Östersund på försäsongen där IFK Umeå förlorade en match efter straffar. I övrigt har laget vunnit Fotbollsfestivalen, Ungdomscupen, Intersport Cup (DM) och höstserien utan poängförlust. Det är bara att applådera IFK Umeås supersäsong!

saesongsavslutning__junse_2.jpg

Till sist kommer en bild från Sandåkerns säsongsavslutning hemma mot Junsele. SSK:s Nils Bylund syns här i en duell med en av Junseles importer (nummer nio som blev utvisad efter sitt andra gula kort i andra halvlek). Fotograf är Erik Nordvall.

ooo

Just det. Nya zeeländskan Kirstie Yallop landade sent i går i Skellefteå. Hon gör sin första provträning i dag.

ooo

Det var allt för denna gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *