UFC och 90-talisterna

Kort bara. I morgondagens tidning har vi en grej om att UFC (givetvis) vill förlänga med succéanfallaren Toby Davis över nästa säsong. Rätt tänkt. Hoppas det löser sig snabbt. Skulle kunna bli en fin anfalls-duo med Davis och en återbördad (?) Danny Persson på topp med Herminator som avlastare.

På tal om Danny Persson. Han verkar gå som tåget i USA. Nio mål på sju matcher om jag förstått det rätt. Snodde den här länken från UFC:s gästbok, kika in på den statistiken: http://annex.ncwc.edu/athletics/mens_soccer/2008-09/stats/TEAMCUME.HTM#TEAM.IND

En till UFC-grej på tal om talanger och Umeåfotboll. I matchen mot Syrianska i söndags lät man faktiskt fyra stycken 90-talister spela. Förutom Davis fick Hampus Wallgren, Jonathan Jonsson och Fredrik Wennebro samtliga speltid.

Och till sist. Det är ändå rätt märkligt att detta UFC trots nya stora skadeproblem den här säsongen ligger bara strax bakom toppen med sin (kanske tack vare) rätt primitiva ”andrabolls-fotboll”. Det finns en slags grundstabilitet och tyngd i laget ändå.

ooo

Mariehems damer är rätt nära ettan nu. BP slog Team Hudik med 3-0 och nu kan MSK till och med kosta på sig att förlora i sista kvalmatchen mot BP till helgen. Gör MSK mål kan de förlora med tre mål och ändå ta sig upp. Hyfsat läge.

MSK försöker även ordna en supporterbuss till matchen på Grimsta IP. Vill ni följa kan ni surfa in på deras hemsida.

ooo

Njae. Kommer inte på något mer. Får återkomma. Bis später.

1 kommentarer

  1. Kul att Ruuth observerat 90-talisterna i UFC. Arbetet med att föryngra UFC med lokala talanger är bara i sin linda ännu. Helgens elitcup för juniorer är ett UFC-arrangemang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *