Kort uppsnappat

Här är lite kortisar uppsnappade från granntidningarna.

NSD skriver om att Piteå IF är på väg att värva tre kanadensiska landslagsspelare. Stephanie Labbe, 22 år, målvakt, Candance Chapman, 25 år, back/mittfältare, och Brittany Timko, 23 år, mittfältare/forward. Kanada har ett rätt bra landslag och tre spelare därifrån är såklart bra nyförvärv.

ooo

NSD skriver även att Bodens BK har en gammal Chippen-kamrat på gång. Alexandre Morfaw, 21-åring från Kamerun, ska provträna med Boden. Förra säsongen lirade han (fast han verkar inte ha fått så mycket speltid) i England med Scunthorpe och var även utlånad en sväng till Lincoln City. Han har gjort elva U21-landskamper med Kamerun. Återstår att se om han hamnar i svenska division II!

ooo

Graninge FF har tackat ja till division III-platsen de erbjöds efter Holmsund skriver fotbollsy.se.

ooo

Mittfältaren Andreas Lindgren har förlängt med Skellefteå FF rapporterar Norran.

ooo

Mats Lundin går från Enköpings SK till Gröndals IK i herrettan. Lundin var ESK:s bästa målskytt i superettan den gångna säsongen.

ooo

Det var allt för denna gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *