Lite smått och gott

Division III-laget Sandåkerns SK har ju sedan tidigare gjort klart med Nico Almgren från IFK Holmsund.  Nu är även hans lagkamrat Oscar Collin klar för Sandåkern meddelar klubben. Dessutom återvänder Adam Högdahl till SSKefter en säsong i Ersboda SK, samtliga tre är födda 1989.

ooo

Snackade med Ersbodas Lars Holmlund i går. Han var förkyld som stryk men meddelade i alla fall att Joakim Kvist bestämt sig för att lira med Ersboda i år. Han har kontrakt med Vilhelmina och nu ska de båda parterna lösa ett lånekontrakt.

Ersboda kommer även att lyfta upp Albin Glas till A-truppen i år.

På tal om Ersboda så ska Stockholmssugne ytterbacken Fredrik Isaksson visst provträna med Gröndal, som ju bekant lirar i division I norra tillsammans med bland andra UFC.

Mer Ersboda. För er som läst pappers-VF i dag har ni redan sett att Martin Karlberg kommer att lira division V-fotboll på västkusten 2009. Han ska spela med Göteborgs Studenters IF och vill i år lira innermittfältare.

ooo

Sörböles division II-damer har ny tränare. Det blir 27-årige Lasse Lundström som tar över Sunnanås farmarlag. Han kommer närmast från Åmlidens IF där han varit assisterande spelande tränare.

– Det känns skoj att få komma in i en så seriös förening som Sunnanå, säger Lundström som fortsätter bedriva sin egna spelarkarriär, i år i Medle.

ooo

Skellefteå FF har det tufft just nu. Samarbetet med Morön knakar lite i fogarna skriver Norran och dessutom har nu FF dragit sig ur futsal-SM. Delvis på grund av ekonomiska skäl. Och har man inte råd att åka till Långsele en helg kan vi nog säga att läget är tufft.

ooo

UIK ska ju till Ryssland och spela fotboll i vår. De möter Zvezda. Men inte mycket är bestämt än.

– Vi har mailat dem och frågat vilken arena vi ska spela på, vilka tidszoner det handlar om, vilket datum de vill spela, om boende, om det är något broadcastingbolag som ska sända men de har inte svarat på mailet än, säger Britta Åkerlund.

Matchen kommer av allt att döma att spela i Tatarstans huvudstad Kazan. Men inte heller det har UIK fått bekräftat ännu.

ooo

För alla som missat det. Här får Mikael Dahlberg försvara sin landslagsplats på USA-turnén: http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.814982&renderingdepartment=2.12478

1 kommentarer

  1. Varför måste Micke dahlberg försvara sin plats det är väll inte han som tagit ut sig själv … eller
    Jätte roligt att en ume kille får pröva på landslaget
    Lycka till Micke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *