Obbola vidare på Nolia

Då var del 1 av Komatsu Forest Cup avklarad.

Obbola var tämligen överlägset och vann alla fyra matcher och är vidare till lördagens gruppspel. De lär inte göra bort sig där. Mattias Östman var fredagens kung och avgjorde bland annat med matchens enda mål mot oss, Sörmjöle/Hörnefors. Niklas Björnehall stod för ett hattrick i en match åtminstone och Obbola var det överlägset mest solida laget för dagen.

Röbäck hade en dribbelkung, vet inte vad han heter, som höll på att dribbla upp hela Umekamraterna innan han fälldes och fick straff med sig. Umekamraterna kämpade väl. Furunäs/Bullmark var väl kvällens lilla besvikelse, men så spelade inte Jon Ericsson heller. Fast när vi mötte dem, 3-3, gjorde de två riktiga drömmål (kanonskott) och ett klassiskt yttermål då Dick Jakobsson kroppsfintade sig förbi två och drog in den i första hörnet.

För vår del var det väl blandat bandat och vi fick en tredjeplats i gruppen, för egen del var det ringrostigt.

ooo

Nåväl. Nya tag under lördag. Var en hel del Ersbodafolk på plats (såklart, är ju deras cup) under fredan. Kennet Andersson grymtade och muttrade över att han minsann läst att jag tippat UFC som segrare. Johan Rönnmark njöt av att numera tillhöra Ersboda SK och få bra speltider på söndag. Och Fredrik Isaksson gjorde en av sina sista ideella insatser på ett tag. På måndag flyttar han ner till Stockholm och ska börja träna med Gröndal. Sedan får vi väl se om det blir något kontrakt av det hela.

ooo

På tal om Ersboda. Adam Chennoufi var visst inte spelklar för UFC ännu och skulle ju således kunna lira med Ersboda i helgen.

ooo

På tal om något helt annat. Verkar inte bli något Djurgården-kontrakt för Skellefteå FF:s Petter Gustafsson. Till fotbolldirekt.com säger Zoran Lukic något om möjligen Vasalund. Får försöka kolla det inom kort. Eller någon kanske har bättre koll?

Målvakten Fredrik Enberg inte aktuell för övrigt.

ooo

Well. Alles.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *