Jonas Nilsson klar

Det har ju varit på gång sedan länsman var ung men nu är Jonas Nilsson klar på riktigt för Umeå FC.  IFK Holmsunds-liraren har ritat på ett treårskontrakt.

Egen åsikt: Jonas Nilsson har många verktyg för att kunna bli en bra fotbollsspelare, han har utmärkt tillslag och teknik men måste lära sig värdera bättre och släppa bollen i rätt läge. Förhoppningsvis kan han lära sig det i UFC och ta ytterligare steg i sin utveckling.

ooo

Min kollega Lina Bergström hoppade ju in och gästskrev här i går. Här är några ytterligare resultat. Robertsfors IK torskade med 1-2 mot IFK Luleå men ledde faktiskt i halvtid efter mål av Lyckselesonen Fredrik Fjällström Winka. Enligt RIK:s hemsida så verkar dock Kanlic & Co nöjda med insatsen där 15-årige Robin Nilsson fick en halvlek.

Ersboda torskade även de med 1-2 mot ett annat Norbottenslag, Bodens BK. Forwards-bulldozern Simon Johansson gjorde Ersbodas mål. Båda ovan nämnda lag drar för övrigt upp till Luleå igen till helgen för New Wave Cup.

ooo

Sunnanå har ju hunnit med att värva Katie Gill under tiden jag varit borta. Har dålig koll på henne men det kan nog bli bra och känns ändå som ett betydligt mer pålitligt förvärv än Trinidad/Tobago-chansningen Tasha St Louis.

ooo

Zvezda 2005 har dragit sig ur LdB FC Cup i Växjö till helgen. De ersätts av Bröndby. Och UIK gråter inga floder för det. De ville ändå inte möta Zvezda i förväg.

ooo

Det var allt för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *