Rahm om knäet

Japp. Försöker desperat återvinna ert intresse, bygga upp det trasiga förhållandet. Vi ser väl om det lyckas. Slog i alla fall en pling till Mariehem SK:s Erik Rahm som skadade knäet i helgens match mot Ersboda.

– Jag sprang, fick en lätt tackling och kändes som att dobbarna längst fram fastnade i gräset och knäet vred sig. Det knakade till två gånger och kändes ganska likadant som när jag skadade andra knäet för några år sedan. Jag började direkt tänka det värsta men ska träffa en ortoped så snart som möjligt, säger Rahm.

Vad tror du då?

– Jag hoppas att det är ledbandet i stället för korsbandet, det är vissa tecken som tyder på det. Det skulle vara riktigt tungt att göra en korsbandsoperation igen.

Det vore väl inte helt idealiskt för ditt brandmannajobb heller?

– Det är ju nästan det viktigaste men jag tror inte det ska vara någon fara. Jag är helt inställd på att jobba hur som helst och jag är inställd på att det bara är ledbandet, i alla fall innan jag fått något annat besked.

Du såg stark ut mot UFC?

– Det har varit riktigt roligt, jag har kommit in bra i laget och sett fram emot att börja spela. Det har blivit en liten nytändning.

Hur länge blir du borta om det är ledbandet?

– Då är det inte så länge, sex veckor tror jag sedan kan man nog vara med igen. Jag är inställt på att jag ska kunna lira till sommaren igen.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *