Dockan leder VF-coachen

dsc_0749.JPG

Patrik ”Dockan” är inte bara stark, han är en bra coach också.   FOTO: TOMAS RUUTH (Träningsläger Turkiet -08).

Japp. VF-coachen har dragit i gång. Tre spelare fick poäng när UIK imponerade och utan problem bortabesegrade AIK med 2-0. Johanna Rasmussen (endast med i åtta lag!), Ramona Bachmann och målvakten Ulla-Karin Rönnlund fick samtliga tre poäng för sina insatser, mål och hållen nolla.

Och givetvis är släkten värst. Materialförvaltaren Patrik ”Dockan” Bäcklund är tillsammans med Stig Tonegran ledare av VF-coachen på nio poäng. Och den duon kommer att ligga i topp ända fram till helgen då resterande matcher liras.

– Men tragiskt, har han också Rasmussen, Bachmann och Ulla-Karin?, var ”Dockans” respons när jag ringde upp honom och berättade om den delade ledningen.

Bara åtta stycken har valt Rasmussen. Du är en av dem?

– Ja, man måste ju ha någon som kan göra mål i laget. Nej, allvarligt blev laget så dyrt att jag blev tvungen att byta bort Kapstad och jag satte in Rasmussen i går.

Hanna Ljungberg startade inte matchen mot AIK. Du har inte henne i ditt VF-coachen-lag. Hade du något att göra med det beslutet?

– Faktiskt inte. Jag hade Hanna först i mitt lag men det blev också för dyrt så jag satte in Mami istället.

I övrigt har du idel ädel damadel, plus Täfteås Erik Säterborg? 

– Ja, han är min favorit sen Dalentiden och jag vet att han kommer att lira varje match i Täfteå, fast jag vet ju inte om han gör några mål.

Hur långt siktar du i VF-coachen? 

-Framförallt siktar jag på att vinna första månaden, sedan får jag se hur mycket tid jag har i sommar då golfen drar i gång. Men det är därför jag ska ringa dig varje vecka och fråga om division III- och IV-lirare (skratt).

Jaja, grattis till ledningen. 

– Tackar. Det var roligt att man fick till det.

ooo

Dockans lag hittar ni här:
http://www2.folkbladet.nu/vf/vf-coachen/?p=teams&team=490

Stig Tonegrans lag ser ut som följer:
http://www2.folkbladet.nu/vf/vf-coachen/?p=teams&team=928

ooo

Mer VF-coachen. Som ni kunnat läsa i en kommentar verkar det inte vara någon fara med IFK Umeås målvakt Markus Krutzen.

ooo

På tal om matchen. Ruskigt starkt av UIK att avfärda AIK så pass enkelt som rapporterna pratar om. Ramona Bachmann tydligen sjukt bra. Det kan nog bli något av den tonåringen. Fortfarande bara 18 år gammal och fortfarande har hon ju egentligen lov att få vara lovande.

ooo

Nej, så mycket mer än så blir det inte i dag. VF-coachen är i gång, härligt!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *