Rehn lirar inte i helgen

Alla ni 32 som valt Anna Rehn i era VF-coachenlag kan glömma poäng från henne i helgen. Hon är nämligen skadad och kommer inte att lira med Umeå Södra mot Vasalund.

I övrigt är ju Södras skadelista fortsatt diger med Vanessa Mångsén, Jessica Lundberg, Emelie Strand. Frågetecken finns för Patricia Hägglund och Victoria Forsmark.

Södra ska dock försöka låna in Eva Nilsson (som ju vaktade målet senast) och Lisa Renberg.

– Vi får veta om Nilsson och Renberg i dag. Vasalund verkar vara ett av topplagen så det blir nog tufft motstånd, säger tränaren Torbjörn Nordström.

ooo

Mariehem nu. Emma Kullberg och Emma Åberg Zingmark får en ny chans i den gröna tröjan i helgen. Förra helgen blev det ju 0-2-torsk borta mot Rågsved.

UPPDATERAT 14.40: Vi skrev tidigare att även Elin Landström skulle ansluta till MSK från UIK. Det var fel. Det blev en kommunikationsmiss här på redaktionen. Vi ber om ursäkt för det.

– Nu är det omgång fyra och nu är det dags att börja leverera och bli lite rejälare. Vi har varit lite för naiva hittills, säger Christer Oscarsson i MSK.

1 kommentarer

  1. Ville bara meddela att Elin Landström inte spelar med MSK på söndag, det är felaktig information. Att Emma gånger 2 kommer att spela stämmer utmärkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *