Galloway tillbaka i Djurgården

Steve Galloway gör comeback i Djurgården på fredag! I alla fall är tanken det. Ett all-star-lag från Djurgården ska nämligen möta FC United of Manchester, Man U:s supporterutbrytar-lag, på Stockholms Stadion. Men när jag ringde upp Galloway var han inte helt fullinformerad.

– Du vet nog lika mycket som jag vännen. Bosse (Andersson) ringde mig för någon dag sedan och frågade om jag ville vara med på någon match. De sa att de skulle fixa biljett och allt men jag har inte hört nåt mer så jag har inte tagit något för givet.

Men det låter väl skoj, göra comeback i Djurgården?

– Ja, det vore bara kul och åka ner och göra något med djurgårdsfolket. När Djurgården ringer och frågar då kommer jag på en gång.

Enligt vad jag läst ska du bland annat lira med Glenn Schiller och Vito Knezevic?

– Bara de två namnen räcker för mig, vilka killar de är. Det är såna spelare Djurgården skulle haft i dag, såna där karaktärsspelare som inte går att köpa längre.

Hur är flåset då?

– Jag tror det är okej, jag tränar lite och när man varit i ett tjejlag måste man träna annars blir man utskälld, men jag är i hyfsat skick.

Vi får hoppas det blir av då. 

– Det tror jag, Bosse håller säkert på att fixa biljetter och sånt nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *